Різне

Як швидко та недорого підготувати меню для вечірки

Вечір із друзями та близькими – це завжди весело та радісно. Але гостей потрібно гідно прийняти. Про те, що робити, якщо в двері от-от постукають, а в холодильнику порожньо, ми й поговоримо зараз.

Запечена картопля з м’ясом

Така страва виглядає дуже ефектно і презентабельно, при цьому вона сподобається всім. Незважаючи на складність, готується все дуже просто. Чистимо картоплю, моркву та цибулю, все нарізаємо. Перемішуємо з м’ясом, солимо, перчимо, а потім відправляємо на лист або в гусятницю. Якщо все полити сметаною або соєвим соусом, то вау-ефект гарантований. При цьому під час готування ваша участь практично не потрібна – досить періодично все помішувати.

Також читайте:  Картопляний пиріг з грибами у духовці

Запечена картопля з м’ясом

Паста з томатним соусом

Якщо макарони – це щоденна страва, то смачну пасту не соромно поставити і на святковий стіл. Відварюємо спагетті до напівготовності. У цей час змішуємо терті помідори та часник, а також дрібно нарізану зелень та болгарський перець. Відправляємо овочі на сковороду, солимо та перчимо. Коли все добре протушкується, додаємо туди пасту, після чого залишаємо на маленькому вогні на 10 хвилин. Перед подачею прикрашаємо тертим сиром.

Паста з томатним соусом

Піца – універсальне рішення на будь-який випадок життя

А якщо на приготування часу зовсім немає, оптимальним рішенням буде замовити улюблену їжу додому. І першою на думку тут спадає піца. Смачно, швидко, зручно, легко ділити на порції – у такої страви чимало переваг. Можна сказати, що піца дійсно створена для вечірок та відпочинку у великій компанії. На сайті https://dnipro.monopizza.com.ua/menu/aktsii ви знайдете великий вибір смачних страв, приготованих із найкращих інгредієнтів. При цьому кур’єри максимально швидко привезуть замовлення на вказану адресу, де б у Дніпрі ви не знаходилися!

Також читайте:  Голубці з тертою картоплею

Піца – універсальне рішення на будь-який випадок життя

Омлет із овочами

Усі люблять яєшню. Не дарма така страва стала топ-1 сніданком у більшості людей. При цьому звичну їжу можна зробити ефектнішою та різноманітнішою. Потрібно лише нарізати трохи помідорів, болгарського перцю та цибулі, обсмажити 2-3 хвилини, а потім вилити у сковороду яйця. Наприкінці прикрашаємо все зеленню.

Також читайте:  Пшоняна каша-пудинг з ягодами

омлет з овочами

Що ще можна приготувати

Є також безліч інших варіантів, які вимагають мінімум часу та зусиль для приготування:

  • гарячі бутерброди;
  • смажений сир у паніровці;
  • брускетта із томатами;
  • рулетики з лаваша із сиром;
  • курячі нагетси та ін.

Курячі нагетси

Варіантів справді багато. При цьому пам’ятайте, що головне не їжа, а спілкування. Тому підготуйте позитивний настрій, а чим перекусити точно знайдеться!



Коментувати

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *