ТОП-5 найпопулярніших других страв у Німеччині
Другі страви,  Різне

ТОП-5 найпопулярніших других страв у Німеччині

Німеччина славиться багатою кулінарною спадщиною з широким асортимент других страв. Ці страви зазвичай є ситними, смачними й ідеально поєднуються з традиційними німецькими напоями, такими як пиво або глінтвейн. Ось мій ТОП-5 найпопулярніших других страв, складений за допомогою кулінарного сайту «Я б поїла» https://www.ua.yabpoela.com/, які неодмінно вартує спробувати у Німеччині.

1. Свиняча рулька в пиві (Schweinshaxe in Bier)

Ця традиційна німецька страва відома своїм неперевершеним смаком і ароматом. Готується зі свинячої рульки, яка попередньо маринується в пиві разом із різними спеціями, а потім запікається у духовці. Цей процес дозволяє м’ясу отримати неповторний смак та ніжну консистенцію. Свиняча рулька часто подається з картоплею або тушкованою капустою, які прекрасно доповнюють її смак.

Також читайте:  Роли – універсальна страва на будь-який випадок життя

Свиняча рулька в пиві

2. Шніцель зі свинини (Schweineschnitzel)

Класична німецька страва. Тонко нарізане свиняче м’ясо обвалюється в яйці та панірується хлібними крихтами, після чого смажиться на сковороді до золотистого кольору. Подаються зазвичай із картопляним пюре або смаженою картоплею, а також з лимоном.

Шніцель зі свинини

3. Картопляні кнедлі (Kartoffelknödel)

Картофельні кнедлі – одна із найпопулярніших у Німеччині других страв. Готується з картопляного пюре, яєць, борошна й інших інгредієнтів. Кнедлики мають округлу форму і подаються як гарнір до м’яса, соусів, а також як самостійна страва з соусом.

Також читайте:  Страви хорватської національної кухні

Картопляні кнедлі

4. Руладен (Rouladen)

Ця традиційна німецька страва готується зі шматків м’яса, зазвичай яловичини, які начиняються гострим гірчичним соусом, ковбасою, цибулею, огірком. М’ясо закручується у рулет та фіксується зубочисткою, а потім тушкується в підливі з вина чи бульйону. Рулетики готуються повільно, аби м’ясо стало ніжним і соковитим. Подаються з картопляним пюре, салатом з капусти.

Руладен

5. Картопляні оладки (Kartoffelpuffer)

Картопляні оладки – популярна страва у німецькій кухні, що готується зі свіжої тертої картоплі, яєць, борошна та приправ. Маса обсмажується на сковороді до золотистого кольору з обох боків. Ці хрусткі оладки часто подаються з яблучним або солодким сметанковим соусом.

Також читайте:  Куряче філе зі шпинатним соусом

Картопляні оладки

Ці страви представляють лише малу частину німецької кулінарної спадщини. Вирушивши в Німеччину, вам варто спробувати ці та інші другі страви, аби отримати справжнє задоволення від німецької кухні та сповна насолодитися її смаками.

При написанні статті використовувались матеріали сайту https://www.ua.yabpoela.com/recipes/drugi-stravy/.



Коментувати

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *