Планування пікніка
Різне

Планування пікніка: поради щодо організації

Щоб пікнік вдався, варто приділити час на його підготовку. Слід заздалегідь вибрати потрібне місце – мальовничий ліс або парк. Щоб відпочинок надовго запам’ятався, треба вибрати концепцію для відпочинку на природі.

Подумайте, яку атмосферу хочете створити. Можна просто розстелити плед та насолоджуватися природою та спілкуванням. А можна пофантазувати та прикрасити місце гірляндами, ліхтариками, повітряними кульками.

Надайте пікніку певну тематику. Проведіть інтерактивні конкурси, квести. Влаштуйте фотосесію з друзями. Таким чином, надихнувшись ідеями, можна перетворити звичайний похід на природу на пригоду, що запам’ятовується, і свято для душі!

Візьміть із собою все необхідне, щоб обернути звичайний день на свято.

Також читайте:  Герметична одноразова упаковка для соусів: скільки в ній зберігати продукт

Необхідні речі

Обов’язково подбайте про медикаменти на випадок сонячних опіків чи опіків від мангалу. Покладіть в аптечку те, що допоможе надати допомогу при поширених неприємностях, які можуть трапитися на відпочинку: опіках, укусах комах, алергіях, а саме: перекис водню, бинти, пластирі, жарознижуючі та знеболювальні засоби.

Що ще не забути: серветки, паперові рушники, туалетний папір, засоби особистої гігієни та воду. У спеку хочеться більше пити, а ще вода знадобиться, щоб мити руки та гасити вогонь.

Їжа та напої

Для перекусу підійдуть сухофрукти, горіхи, сир, випічка. На ситний обід візьміть м’ясо для шашлику, овочі для салату та запікання. Фрукти та овочі вимийте заздалегідь. Прохолодні напої заздалегідь охолодіть та візьміть із собою у термосумці. Якщо ви вирушаєте на відпочинок з маленькими дітьми, то приготуйте для них їжу вдома та покладіть у термос для їжі, так ви збережете її теплою.

Також читайте:  Соуси грузинської кухні

Устаткування

На природі знадобляться складні стільці та стіл, пледи, водонепроникна скатертина. Візьміть мангал, шампури та грати-гриль. Не забудьте засоби для розпалювання вогню. З посуду вибирайте легкий пластиковий – він не розіб’ється.

Також читайте:  Історія появи суші в США

Одяг та захист

Одягніться відповідно до погодних умов, захопіть змінний одяг. Вибирайте закрите взуття, щоб не травмувати ноги. Перевіряйте одяг на наявність кліщів.

Гаджети

Візьміть зарядні пристрої, щоб не залишитися без зв’язку. Не зайвим буде ліхтарик з функцією сонячної підзарядки. Портативна колонка створить музичний настрій.

Організація пікніка створює відповідний настрій, це наче ми готуємося до свята. Якщо ви заздалегідь підготуєте все необхідне, ви проведете ідеальний день на природі у компанії близьких та друзів. Це буде захоплива пригода, яка дозволить відволіктися від щоденних клопотів.



Коментувати

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *