Хліб-батон у хлібопічці
Випічка

Хліб-батон у хлібопічці

В українській кухні є багато хлібо-булочних виробів, і хліб вже, мабуть, протягом століть є обов’язковим додатком до більшості страв. В нашій сім’ї хліба багато не їдять, магазинний може стояти в хлібниці. На жаль, зараз важко купити магазинний справді смачний хліб. Більшість з них дуже пухкі, а якщо ще ознайомитися з детальним складом, то противники хімічних додатків у продукти будуть вражені.

Також читайте:  Пиріг-ватрушка

Коли я ще була дитиною, бабуся пекла величезні хлібини у печі. Аромати у домі розносилися такі, що від гарячого хліба, щойно витягненого з печі нас в прямому сенсі слова відганяли.

Повторити досвід бабусі у випічці хліба зараз мені допомагає хлібопічка. Донька дуже любить хліб з маслом. Тому хліб як батон ми печемо часто. Хлібопічка, я думаю ідеальний винахід для тих, хто не дуже дружить з тістом. Вона ще вміє просто місити тісто, закинув все у правильній пропорції і відпочиваєш.

Також читайте:  Шоколадний пиріг з вишнею на кефірі

Інгредієнти

Отож, продукти:

продукти на хліб

  • 260 мл молока
  • 40 грам розтопленого вершкового масла
  • 1,5 столової ложки цукру
  • 1,5 чайної ложки солі
  • 0,5 кг пшеничного борошна
  • 1,5 чайної ложки сухих дріжджів

Як спекти хліб у хлібопічці

Далі все дуже просто. Молоко і масло виливаю у чашу хлібопічки, засипаю цукор і сіль. Далі борошно, зверху дріжджі. У своїй хлібопічці я вибираю основну програму, і світлу шкірку. При замісі потрібно слідкувати, щоб тісто сформувалося у кулю.

Коли заміс закінчиться, можна йти читати книжку і чекати завершення випікання. Далі головне дати хлібу охолонути.

Хліб-батон у хлібопічці

Хай Вам смакує!



Коментувати

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *