Зелене смузі
Напої

Зелене смузі – чудовий детокс-сніданок

Зелене смузі – це чудовий спосіб надати здоров’я своєму тілу після затяжних святкових застіль. Наповнене корисними інгредієнтами, воно досить ситне для сніданку або чудово смакує після обіду.

Інгредієнти

  • 2 банани
  • 1 яблуко
  • 1 склянка молодого листя шпинату (капусти, салату)
  • 1 лайм (або апельсин, лимон)
  • вода за потребою

Інгредієнти можна змінювати за своїм бажанням, наприклад, додати огірок або селеру.

Як зробити зелене смузі?

Виберіть базовий зелений овоч. Я рекомендую починати з зеленого листя: шпинат, капуста або салат. Салат є найм’якшим, тоді як капуста має найбільш виражений смак.

Потім виберіть рідину для використання, наприклад, звичайне молоко або воду. Молоко надає смузі більше консистенції молочного коктейлю, тоді як вода надає йому більше консистенції соку.

Виберіть фрукт, щоб збалансувати смак листової зелені. Можна використовувати ананас, банан, манго, грушу, ківі, авокадо, зелені яблука або будь-яку їх комбінацію або інші жовті та зелені фрукти. Я люблю використовувати заморожені фрукти, коли це можливо, щоб отримати гладку і кремову текстуру. Використовуйте стиглі фрукти. Це найкращий спосіб уникнути додавання цукру. Таким чином Ви заощадите на калоріях і вуглеводах.

Банани і яблуко очистити від шкірки, нарізати скибочками і викласти в блендер. Вимийте листя шпинату і додайте в суміш. Видавіть у блендер сік 1 лайма (можна замінити апельсином або лимоном). За потреби додайте води.

Змішайте до однорідності і подавайте до столу.

Зелене смузі зі шпинатом



Коментувати

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *