упаковка для соусів
Різне

Герметична одноразова упаковка для соусів: скільки в ній зберігати продукт

Однією з найзручніших та найпрактичніших видів тари для закладів громадського харчування різного типу є соусник з кришкою. Також вони є незамінними під час виїзду на природу чи кейтерингу. Замовляти таку продукцію вигідно гуртом, а про терміни зберігання продукту в соусниках поговоримо далі.

Якісна герметична упаковка для соусів представлена на сайті «Плюс – Пак Україна»: https://plus-pack.com.ua/ua/g14807977-upakovka-dlya-sousov. Купити її можна гуртом напряму від виробника без переплат. Серед широкого вибору моделей можна підібрати рішення для бізнесу будь-якого рівня. Одноразові соусники виготовляються на сучасному обладнанні з дотриманням міжнародних норм та стандартів.

Також читайте:  Знайомство на кухні

Герметична упаковка для соусів: термін зберігання продукту

Зважаючи на склад соєвого соусу, зберігати його в герметичній упаковці можна декілька місяців в холодильнику. Така особливість досягається завдяки великому відсотку солі в ньому. Загалом вважається, що герметична упаковка для соусів допомагає зберігати продукт протягом 12 місяців. При цьому вона повинна бути щільно закрита для запобігання попаданню всередину сторонніх запахів.

Іноді на дні місткості можна спостерігати невеликий осад, що не є ознакою порчі соусу. Після використання порції продукту тару знову щільно закривають для запобігання розвиткові патогенної мікрофлори в ній.

Також читайте:  Закуска з баклажанів «Павичевий хвіст»

Яку можна купити одноразову упаковку для соусів з кришкою

Серед асортименту упаковки для соусів можна придбати плоскі місткості з поділками, круглі соусники та пляшки з кришками. При виборі місткості зважають на її об’єм. Блістерна упаковка герметично закривається кришкою, а через прозорі стінки можна оцінити стан продукту.

Достатньо мати в арсеналі закладу декілька видів тари для задоволення потреб різних клієнтів. Такі соусники зручні та практичні у використанні, вони надійно зберігають вміст під час транспортування.

Також читайте:  Українські гастрономічні фестивалі

Чому вигідно придбати соусник оптом

Для кафе, ресторанів чи інших закладів соусник вигідно замовити оптом напряму від виробника, оскільки таким чином можна уникнути переплат та отримати упаковку вищої якості. На великі партії існують додаткові знижки та приємні бонуси, а скориставшись пропозиціями можна суттєво заощадити та придбати продукцію вищого ґатунку.

Для невеликих закладів можна замовити продукцію дрібним оптом. Такі соусники можна використовувати для доставки японської їжі та упаковки її на винос.



Коментувати

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *