кухонний комбайн
Різне

Готуємо з кухонним комбайном правильно

Майже будь-який процес у приготуванні страв може виконати кухонний комбайн замість вас. Це багатофункціональний прилад, що подрібнює овочі та фрукти, м’ясо та рибу, замішує тісто, збиває білки, готує смузі та багато іншого. У ньому змішують інгредієнти для салатів, перших та основних страв, десертів та випічки. Якщо не дотримуватись певних правил, втратите цього помічника на кухні.

Через надмірне навантаження згодом комбайн припинить працювати. Щоб покращити потужність та відновити зламані функції, робіть ремонт кухонного комбайна в сервісному центрі Skeleton https://skeleton.ua/uk/.

5 порад, які подовжать життя вашого кухонного комбайна

  • Перш за все дізнайтесь більше про свій новий прилад та його насадки. У комплекті з кухонним комбайном ножі, вінчики для збивання, терки, тістомісильник, млин, насадки для приготування фаршу. Гострими ножами шинкуйте огірки, яблука та інші тверді інгредієнти. Ті з них, що здаються затупленими, використовуйте для змішування продуктів. Якщо робити навпаки, то з’явиться привід звернутися до спеціалістів з ремонту. Буде чутко стукіт та гучний звук від роботи електродвигуна.
  • Якщо обожнюєте готувати та проводити багато часу за плитою, не забувайте відпочивати та робити паузи у роботі з кухонним комбайном. Як будь-який побутовий прилад, він не витримає великого та довготривалого навантаження. Потрібно принаймні 1 хвилину давати йому на відпочинок через кожні 3-7 хвилин. У інакшому випадку вийде з ладу електродвигун та перегорять електронні компоненти на платі.
  • Не звалюйте все на кухонний комбайн. Перед тим, як завантажити продукти у чашу, потрібно нарізати на дрібні шматки овочі, фрукти та м’ясо. Якщо вони будуть завеликі, це призведе до ушкодження двигуна та суттєво скоротить його робочий ресурс.
  • Щільно закривайте кришку після того, як заповнили кухонний комбайн. Під час миття будьте обережні з її ущільнювачем, інакше чаша не буде герметично закритою.
  • І наостанок, ніколи не використовуйте саморобні насадки та ті, що не сумісні з моделлю вашого кухонного комбайна. Це призведи до несправності приладу.

Як зрозуміти, що потрібен ремонт кухонного комбайна

Причини пошкоджень вам вже відомі, тому уважно ставтесь до своєї техніки та одразу звертайтесь до спеціалістів, якщо погіршилася робота кухонного комбайна. Незнайомі звуки, надто гарячий корпус, неприємний запах гарі та неробочі кнопки — це привід негайно віддати техніку на ремонт. Майстер перевірить, чи потрібна заміна муфти, редуктора, двигуна, реверса, шестерень та інших запчастин.



Коментувати

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *